Jakelusuora Oy laajentaa jakelutoimintaa

Jakelusuora Oy laajentaa jakelutoimintaansa ja aloittaa jakelun omalla jakeluverkolla 1.4.2017 alkaen Imatran, Ruokolahden, Rautjärven ja Parikkalan alueilla kahdesti viikossa. Jaettavien kotitalouksien määrä kasvaa noin 22.000 kotitaloudella.

Imatran ja Ruokolahden alueilla on jakelua hoitanut aikaisemmin Uutisposti Ky / Pasi Saajanlehto. Uutisposti keskittyy jatkossa varhaisjakelu- ja kuljetustoimintoihin ja tuottaa myös Jakelusuora Oy:lle varastopalvelut ja painotuotteiden kuljetuksen jakajille Imatran talousalueella.

Rautjärven ja Parikkalan jakelutoiminnot siirtyvät myös Jakelusuora Oy:n hallintaan. Aikaisemmin jakelua on näillä alueilla hoitanut Joensuun Ykkösjakelut Oy. Laajennuksen jälkeen Jakelusuora Oy:n toiminta-alue kattaa koko Kymenlaakson ja Etelä-Karjalan. Yrityksen palveluksessa työskentelee noin 20 toimihenkilöä ja yli 400 osa-aikaista lehdenjakajaa.

Lisätietoja antaa tarvittaessa:
Jakelusuora Oy, Janne Sundqvist, hallituksen puheenjohtaja 0400-555705