Työnhaku uudelta sivulta – jakajaksi.fi

Tarvitsemme jatkuvasti uusia työntekijöitä, minkä vuoksi olemme avanneet uuden sivuston, missä voi ilmoittautua työnhakijaksi. Sivusto on osoitteessa jakajaksi.fi. Jakajaksi.fi sivuilta löytyy kattavasti tietoa jakajan työstä. Sivuilta voi lukea kokemuksista jakajan työstä ja tutustua kotipiirijakajan, autopiirijakajan ja keikkajakajan työhön. Sivuilta löytyy infoa vanhemmille ja tietoa jakelutyön palkkauksesta.
 
Eri puolella Suomea toimivat jakeluyritykset muodostavat yhdessä Suomen Suoramainonta Oy:n kanssa SSM jakeluryhmän. Suorajakelumme tavoittaa noin 2,4 miljoonaa kotitaloutta, ja yleisimpiä jakelutuotteita ovat kaupunkilehdet, mainokset, esitteet, kuvastot ja viranomaistiedotteet.
 
Jakelutyö on mukavaa! Tule sinäkin jakajaksi!

jakajaksi.fi