Työsuojeluvaali

TIEDOTE 23.2.2022

 
Uudelleen järjestetyn työsuojeluvaalin tulokset toimikaudelle 2022-2023.

Suomen Suoramainonta Oy:n ja Helsingin Jakelu-Expert Oy:n toimihenkilöitä edustavaksi työsuojeluvaltuutetuksi on valittu Rami Posa. Kuljetuksen ja varaston puolelta ei tullut omaa ehdokasta ja koska ko. henkilöstöryhmien edustajat eivät ole ilmoittaneet vastustavansa tehtävän yhdistämistä toiselle työsuojeluvaltuutetulle, nämä tehtävät yhdistetään ja Rami Posa edustaa myös kuljettajia ja varastotyöntekijöitä.  

Jakajia edustavan työsuojeluvaltuutetun tehtävään ilmoittautui uusintavaalikierroksella Samuel Sarti. Koska muita ehdokkaita ei ollut, vaalia ei ollut tarve järjestää ja Samuel Sarti valittiin suoraan kyseiseen tehtävään sopuvaalilla.  
Suomen Suoramainonta Oy:n ja Helsingin Jakelu-Expert Oy:n yhteisen työsuojelutoimikunnan edustajat toimikaudella 2022–2023 ovat:

Suomen Suoramainonta Oy:n ja Helsingin Jakelu-Expert Oy:n toimihenkilöitä, kuljettajia ja varastotyöntekijöitä edustava työsuojeluvaltuutettu
Rami Posa

Jakajia edustava työsuojeluvaltuutettu
Samuel Sarti

Työsuojelutoimikunnan jäsenet
Virva Ilomäki
Simo Ruotsalainen
Iiro Nolvi

Työsuojelupäällikkö
Jyrki Nygård

23.2.2022
Työsuojelutoimikunta