Suomen Suoramainonta mukana Nenäpäivässä!

SSM järjesti 27.10. Nenäpäivä-ennakkotempauksen toimistollaan, jossa vieraili Nenäpäivä-monsteri. Katso päivästä hauska video

Nenäpäivä-keräyksellä autetaan maailman lapsia, joilla ei mene hyvin. Vaikeuksien keskellä heillä on puutetta arjen perustarpeista. Me voimme yhdessä auttaa, jotta jokaisella lapsella maailmassa olisi mahdollisuus ravintoon, turvaan, koulutukseen ja terveyteen – hyvään elämään.

SSM-tiimi on mukana Nenäpäivässä kaikkien jakelutoimistojemme kautta! Haluamme viestiä tästä tärkeästä asiasta ilon kautta kaikille jakajaperheisiin, tavarantoimittajille ja asiakkaillemme. On mahtavaa, jos onnistumme toimimaan esimerkkinä – tahona, joka innostaa myös muutkin osallistumaan hyväntuuliseen auttamiseen. Pienelläkin summalla voit auttaa.

Tervetuloa mukaan auttamaan kanssamme maailman lapsia! Lisää tietoa Nenäpäivästä ja lahjoituskohteista löydät: nenäpäivä.fi. Jokainen voi siis halutessaan osallistua ja tukea Nenäpäivän kautta kaikkein heikoimmassa asemassa olevien lasten hyväksi lahjoittamalla Nenätiimimme kautta: nenäpäivä.fi/ssm-tiimi

Punanenäistä syksyä ja hyvää mieltä kaikille toivottaen,

SSM Suomen Suoramainonta sekä jakeluyhtiöt
Helsingin Jakelu-Expert Oy, Jakelujuniorit Oy, Jakelusuora Oy, Lahden Jakelut Oy, L-U Mainosjakelu Oy, Porvoon Mediajakelu Oy, Jakelumasters Oy, Joensuun Ykkösjakelut Oy, Suora Lähetys Oy, Jakelu-Ässät Oy, Jyväskylän Jakelut Oy, Kokkolan Jakelu Oy, Pasi-Jakelut Oy, Porin Jakelukeskus Oy, Rauman Jakelut Oy, Salo Suorajakelu Oy, SSM Cityjakelu Oy, Tampereen Ykkösjakelut Oy, Turku-Palvelu Oy, Oulu Suorajakelu Oy, P-S Suorajakelu Oy.